Blogdag den 17/11 på vesterbro

søndag den 28. oktober 2012

Jeg har længe haft lyst til at afholde en blogger/krea dag, og nu kunne jeg se det passet midt november. Så nu håber jeg det passer nogle af jer!
Jeg bor på vesterbro i København. Ejer ikke den største lejlighed, men hvad jeg mangler på plads, har jeg i hjerterum. Vi kan være en 8-10 stykker.
Om du er til papir, stof, perler, eller noget helt syvende, så finder vi plads til det hele. 
Jeg vil diske op med lidt kage, kaffe/the, frugt og en let frokost hvis der er stemning for det. 
Skriv en mail på miniministeren@gmail.com, så jeg får et overblik over hvor mange der kommer.Nyt fra Tyskland

lørdag den 27. oktober 2012

Ulla har altså bare noget nær den hurtigste levering. Mine to bestilling kom meget hurtigt, og jeg har siden da gået og nydt synet af dem, inden de bliver omsat til en skønhed eller fire. Jeg ved ikke helt hvad, men stoffet gør jo meget i sig selv.I tivoli

mandag den 22. oktober 2012

Efterårsferien er slut. Syntes den gik alt for hurtigt denne gang, men i guder hvor var den tiltrængt.
Vito og jeg havde lånt bedste ven Silas og brugte nogle gode timer i tivoli. Ufatteligt at hvor meget energi sådan to drenge har, mens det står på. For energien var da ikke med os da vi gik hjem derfra.
Det orange hoved

søndag den 21. oktober 2012

Herhjemme er der, som så mange andre steder også blevet lavede græskar.
Vito er svært bange for alt det her Halloween, spøgelser og hvad der ellers høre til. Jeg tror det hjalp på ham, selv at være med til at lave det! For hyggede sig gjorde han hvertfald.
Det er sjovt med børn, Vito er frygtløs for stort set alt, og ser ikke nogle fare i noget, men skeletter og spøgelser kan skræmme livet ud af ham og noget som han bruge meget tid på at snakke med os om, og fortælle og forklare. Uanset hvor meget vi prøver at besvare hans spørgsmål, er det aldrig helt godt nok og vi er ikke i i tvivl om han virkelig har et behov for at snakke om det igen og igen.Styr på tråden

fredag den 19. oktober 2012

Længe har jeg haft et opbevarings problem med mine sytråde, så manden blev sat i gang med et projekt. Så længe det er noget, hvor han skal arbejde i træ, så sker det med det samme, mens i andre sammenhæng, kan tiden godt trække langt ud, før der sker noget.
Er så glad for den og den er super brugbar og giver et meget bedre overblik.


Er du eller din mand ikke selv fingernem, så vil manden herhjemme gerne lave en til dig. Prisen er 150 kr. Den vil blive leveret i rå træ, så du kan male den lige den farve du vil.
Evt bestillinger kan sendes til miniministeren@gmail.com

Ny maskine på vej

mandag den 15. oktober 2012

Fra i morgen bor Janome Cover Pro 1000cpx hos mig.
Jeg har i dag bestilt den hos symaskine.dk

Godt det er efterårsferie, så jeg har lidt tid til at afprøve den!
Men så er det vist også slut med nye maskiner for nu!


Mere klap

tirsdag den 9. oktober 2012

Endnu engang en lille bunke af de fine klapbukser. Dem i mælkedrenge striber, er og bliver mine ynglings bukser.
Håber bestemt ikke i er trætte af at se på dem!

Billederne er nu, som billeder er her hvor det bliver tidligt mørkt!
Klar til efteråret

søndag den 7. oktober 2012

Der er vist ingen tvivl, efteråret er kommet. Faktisk er det min ynglings årstid, pga af alle farverne i naturen og selvom det blæser og er koldt udenfor, er der nu ikke noget bedre end at hoppe i det varme tøj og komme ud og få vind i håret.
Men det med varmt tøj til mig selv, har virkelig været en mangle vare. Hvorfor er det at det er sjovere at købe tøj til ens barn også glemmer man lige pludselig sig selv.
I går fandt jeg dog 2 striktrøjer til en billig penge og endda i gode materialer, så de er kommet med hjem for at gå sammen med mig, igennem efteråret. Og med kun 5 dage til efterårsferien begynder, var det vist på tide!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |