Tænke tank

søndag den 28. april 2013

At bloggen har været stille må sige at være helt modsvarende det virkelige liv. Jeg har kæmpet en brav kamp med en historie opgave. Den har krævet tid, meget tid, men afleveret blev den. 
Nu venter den sidste opgave, som skal bruges til eksamen også burde jeg kunne trække vejret igen og sigte mod sommerferie. 
Hele mit hoved er en kæmpe tænketank for tiden! Der er ingen tvivl om jeg var glad for at komme i skole igen, men det tager meget tid. Oftes hedder dagene 8-16 også er der lektier og afleveringer for en 3 timers penge og hånden på hjertet, det var mere end jeg regnet med. 
Klassen jeg går i, er med en masse super søde mennesker med hver deres historie og baggrund, hvor der er plads til alle. Alligevel er det på det sidste gået op for mig, at jeg måske ikke passer helt ind. Jeg har ikke kunne finde den der plads hvor jeg føler mig "hjemme"
Jeg vil meget gerne bevise over for omverden at jeg kan og at jeg gør det med et godt resultat. For mig kræver det forberedelsen og koncentration og dette er ikke noget der rigtig er brugt i klassen. Afleveringer er en by i Rusland for mange, og når jeg har brugt 4 timer på at lave det, for så at møde op hvor afleveringen bare laves i klassen eller bliver udsat, så bliver jeg børnesur. Alt den tid jeg brugte, kunne jeg havde brugt med min familie, på noget kreativt eller på at lade op. Virkeligheden gik op for mig da en lære påpeget hvor få der er forberedte til timerne. Jovist er det fedt for mig jeg laver mine ting, men motivationen den forsvinder altså.
Lige nu kæmper jeg med tænke tanken. Skal jeg stoppe efter første år og gøre et færdigt som hjemme studie, skal jeg tage første år om med en ny klasse og håbe jeg finder min plads der? Jeg ved det helt ærlig ikke.
Jeg ved ikke hvordan bloggen bliver den næste mdr tid, da jeg ikke ved hvad der venter om hjørnet, men jeg er altid at finde på instagram hvor jeg er rimelig aktiv. Jeg findes under miniministeren og i mere end velkommen til at følge med!
Nye stole er flyttet ind og vi kan snart se en afslutning på projekt stue.


Kæmpe bogstaver fundet på lagersalg, blev farvepletter i vores ellers meget kedelige gang.

En gynge er altid et hit at støde på, når man går tur.

Vinduet i Workshop Copenhagen.

Nyt familie medlem.
Lækker haspen skal hedde Noah og er blot et par dage gammel.
Er så heldig at min ældste bror også er en haj til at lave børn.

Jeg vandt et væddemål, som kostede kæresten 5 meter liberty.
Flere af dem tak.

En farlig løve. Vito har haft det på dag og nat de sidste 2 døgn.
(Kort afløst af spidermand dragten)

Guide til stof køb på nettet

torsdag den 11. april 2013

Jeg får rigtig mange spørgsmål på bloggen, på instagram og via mail, hvor jeg køber mit stof. Derfor har jeg besluttede at lave en lille guide til hvor jeg køber hjem fra.

Shaukat
Mit liberty køber jeg oftes hos Shaukat. De har et kæmpe udvalg, har en rigtig hurtig levering og priserne er billigere end i Danmark.
(Engelsk hjemmeside)Michas-stoffecke 
Dette er et af mine fortrukne steder at købe jersey til børn er hos Michas-stoffecke. De har et meget stort udvalg og min oplevelse er at de er super hurtige til at få nye vare hjem, så leder du efter noget, kan du næsten være sikker på at de har det først. Hjemmesiden kan godt være lidt forvirrende, men giv den en chance, den er det værd. Levering og indpakningen har hver gang været så fin. Kvaliteten af deres jersey, syntes jeg er rigtig god og virkelig holdbar i vask!
Børneprint har de i massevis i fast bomuld og igen må jeg give dem klapsavler for deres kvalitet.
(Tysk hjemmeside)
Liandlo
Her hos Liandlo finder jeg også en del af min jersey. Priserne er meget lig Danmarks, desværre syntes jeg at portoen er lidt høj. Deres kvalitet er rigtig fin, selv efter mange vaske syntes jeg det holder sig flot.
(Svensk hjemmeside)Fabric
Første gang jeg så hjemmesiden Fabric, forsvandt jeg hurtigt. Det er meget stor og lidt rodet, men hen af vejen lære man hvor man skal kigge. Den har et udvalg der vil noget og mange stof ønsker kan opfyldes her.
Priserne er meget billigere end i Danmark, dog skal man være opmærksom på at det kan komme moms og gebyr på.
Bruger du f.eks 1000 kr incl porto, vil man betale dette på siden og firmaet de sender med vil så give modtage en regning efterfølgende på ca 410 kr, som indholder moms og gebyr. Så i alt vil man skulle af med 1410 kr. For de penge, får du virkelig meget stof i forhold til herhjemme.
Levering er meget hurtigt, men jeg bliver skuffet når jeg åbner pakker, for stoffet er krøllet og nærmeste smidt i kassen. Jeg ved godt nogle er ligeglade, men for mig er det også en del af oplevelsen.
(Amerikansk hjemmeside)Stofstedet
Ønsker man at handle i Danmark og er man på jagt efter jersey, vil jeg sige det er hos stofstedet man kan kigge. Min erfaring er at de er langt de billigeste på det område, i forhold til mange andre webshops. Jeg har fået vare derfra 3 gange og er sikker på der kommer flere pakker min vej, netop derfra. Ud over jersey, syntes jeg de har et godt og bredt udvalg, så der er noget for enhver smag.
(Dansk hjemmeside)Kikkenborgstof
Kikkenborgstof er en forholdvis ny netshop, men sikke en. Det er den sødeste dame bag, som er super hurtig til at svare på ens spøgsmål og gerne hjælper dig på vej. Jeg har bestilt og modtaget min første ordre derfra og det gør jeg bestemt igen!!
(Dansk hjemmeside)Ud over disse webshops bruger jeg utrolig meget tid på dawanda og etsy, hvor der findes sælger med mange fine slags stof.

Workshop Copenhagen

søndag den 7. april 2013

På rette plads, på rette hylde det er hvad jeg er nu. Dem der har fulgt med herinde et stykke tid, ved at jeg selv forsøgte at få en butik drevet af lyst og i fællesskab, op at stå. Desværre var der mange bump på vejen, og da det anden gang så ud til at lykkes, for meget kort tid efter at mislykkes, måtte jeg kaste håndklædet i ringen. Jeg fik et knæk hver gang og blev utrolig ked af det!
Alligevel har jeg nu fundet min rette hylde. Nemlig i Workshop Copenhagen, som ligger på bryggen. Alt er meget nyt, det er kun et par dage siden jeg var nede med lidt af mine ting, men det var ikke uden spørgsmål.
Er mine ting nu gode nok?
Har jeg lavet nok?
Vil folk købe noget, jeg har lavet?
Kun tiden kan vise det, men jeg har en god mavefornemmelse!
Butikkens andre medlemmer virker super søde og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende. De vare der er i butikken, spænder bredt og jeg vil vove at påstå at der er noget for enhver smag.

Billederne er knipset hurtigt, men jeg glæder mig til at vise meget mere.

Ferm living ABC hus sælges

tirsdag den 2. april 2013

Jeg har 3 stk ABC huse fra ferm living. De er alle nye og i æske.
Koster 250 kr stk. Normal pris er 600 kr.
Mail bubbibjornen@gmail.com


Sneak peak

tirsdag den 2. april 2013

Påsken er over og midt i det hele sidder jeg. Lige her midt i vores stue, som er i gang med at gennemgå en forvandling. Den startede i påsken og er ikke færdig, så mens jeg passer min skole, svinger Ralf maler penslen og få tjek på de sidste småting.
Alt hvad der hed retro tapet er forsvundet, mange billeder bliver byttede ud, meget er blevet stort og hvidt tilsat lidt farve hist og her. Jeg tro det bliver godt, og helt ærlig, så håber jeg snart jeg er færdig med at være stil forvirret! Kender i det?


Proudly designed by | mlekoshiPlayground |