Hver sin vej...

mandag den 29. juli 2013

Dette er et af de indlæg, som ikke indholder billeder og tegner mit glasbillede ud af til. Dette er den hele sandhed af mit liv lige nu.

Nogle ved det, nogle har fornemmet det og andre anet det ikke. Vito´s far og jeg er gået fra hinanden. Jeg har aldrig været pigen der tror på at leve lykkeligt til vores dages ende sammen, og alligvel sidder jeg nu og skriger på det. Ikke fordi jeg egentlig ønsker det, men fordi alle andre ønsker det.
Evig naiv og blå øjet, tror jeg selv det lykkelige brud, men findes det?
Jeg aner det ikke.

Status som kæreste er fjernet, så nu er jeg bare mig.
Troede jeg på gud, ville jeg takke ham for at vi kan gå fra hinanden som venner og vi er enige langt hen af vejen om hvad der skal ske og hvad vi skal gøre for Vito.
Jeg er sikker i min sag om at dette er det rigtige for mig, men for pokker hvor gør det ondt at se min bedste ven gennem så mange år, være så såret.
Jeg er så taknemlig for han kom ind i mit liv, gav mig den støreste gave i form af Vito og har været der for mig gennem alt min sygdom. Hvorfor gå fra ham spørg rigtig mange. Fordi der manglede noget og vi løb i to forskellige retninger.

Hvad skal der ske nu? Ja, det vil jeg lade tiden vise mig.
En ting er dog sikkert, jeg skal til at tænke på mig selv og må indse at uanset hvor meget jeg ønsker det og hvor meget jeg kæmper vil jeg aldrig kunne gøre alle mennesker omkring mig lykkelige.
Nu er det på tide jeg søger mig egen lykke.
Jeg har besluttede at fortsætte i skolen, så ikke alt i min hverdag bliver vendt op og ned. Det bliver hårdt, det er der ingen tvivl om, men jeg vil stå med den hue næste somme og vise folk omkring mig at jeg kunne og jeg gjorde det!

Mit første skridt, vælger jeg skal være noget positivt. Jeg vil se lyst på fremtiden, på de muligheder der ligger og venter.

En dåbsgave

tirsdag den 9. juli 2013

Jeg fik frie hænder, da dette tæppe skulle laves, som en gave til en dåb. Selvom jeg har syet et par år nu, ændre det ikke ved at det er altid med en nervøs mine jeg laver noget der skal bruges til gave.
Tæppet blev rigtig godt modtaget, så jeg ramte rigtigt i mit farve valg.

En pølse eller otte??

lørdag den 6. juli 2013


Jeg er gået meget mæt i seng et par afterne nu. Jeg har fået lov til at prøve smage pølser fra kokkensfavorit og med prøve smager, mener jeg virkelig prøve smage. Ideen var egentlig jeg ville have inviteret en masse søde piger fra IG, men jeg må sande at tid er en manglevare ude i landet, så hvor gerne jeg end ville, kunne det ikke lykkes mig at samle en folk.
Så er det jo godt at jeg ikke er en kvinde der er bleg for at tage for mig af maden og som elsker kød. Pølser er måske ikke lige det jeg drøner efter som det første, og come on hvor stor en forskel kan det være på pølser. Spørge hende, som i nok husker ikke er særlig god i et køkken!!
Jeg kryber til korset, for der er forskel! En pølse med chili eller ost, er bare mere lækker end en pakke pølser til 9 kr i netto.
De er både blevet testet på grillen og på panden. Jeg ved ikke om jeg er anderledes end andre, men jeg syntes det smager bedst når det kommer fra panden.
Jeg ved hvertfald hvilke pølse jeg skal købe, den dag lysten melder sig.Også ikke et ord mere om pølser :)

Bulgarien part 2

onsdag den 3. juli 2013


Billederne taler vist for sig selv, vi havde sol og varme dagen lang. Det var underligt at det blev så tidligt mørkt, men der kan man se hvad sommer og vinter tid betyder for os herhjemme. Vito er kommet helt med hjem, selvom tvivlen var der, for hvordan undgår man at gå i opløsning når man bader fra kl 9.00 om morgen til kl 18.00 om aften? 

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |