Jeg arbejder på en webshop

onsdag den 26. marts 2014

Jeg har taget springet og vil åbne en webshop. Tanken har jeg leget med længe, men først nu er lysten og overskuddet virkelig kommet.
Det tager tid, ingen tvivl om det! Jeg tager en ting af gangen og i mit eget tempo, men en ting er sikkert!! Jeg glæder mig til at den er færdig.

Herunder er der lidt af de færdige og redigeret billeder af tingene til webshoppen!










Hokus pokus, mig i forkus

onsdag den 19. marts 2014

Kender i det at man i hverdagen pludselig har glemt sig selv, blandt barnet, vasketøjet, skolen og aftensmaden? For nogle måneder siden "vågnet" jeg op og indså mit liv var på vej et sted hen jeg egentlig slet ikke ønskede.
Hverdagen havde magten over mig og ikke omvendt. Jeg anet ikke hvad ben jeg skulle stå på og hvordan jeg fandt tilbage.. For hvad var det egentlig jeg gerne ville?
Jeg er ikke helt sikker på jeg helt har fundet ud af det endnu, men jeg har taget nogle skridt i den retning jeg tror jeg gerne vil.

Mit fravær herinde har været stille, men mit liv har bragt meget larm med sig.
Jeg har stået i situationer jeg aldrig i hele mit liv havde troede at netop jeg ville ende i! Jeg er gået fra personer, med mere end bare mærker på sjælen denne gang!
Afstanden til det liv jeg kendte var alt alt for stor og jeg var i den grad faret vild. Jeg bliver aldrig hende som finder tilbage til der hvor jeg engang var, for der er en grund til alting.

Så nu er jeg her! Glad, fri og meget lettet!
Hokus pokus, jeg er i fokus og det vil jeg prøve at huske lidt bedre fremover!
Der er ingen andre der kan passe bedre på mig, end jeg selv kan!




Mens vi venter

mandag den 17. marts 2014








Mens vi venter på blæsten pakker sammen og igen giver plads til foråret, deler jeg lidt solskin på bloggen!
Billederne er fra en meget meget spontan tur til Spanien tilbage i januar.

Fra nu af har jeg besluttede at bloggen skal genopstå! Denne gang for alvor!!! Jeg savner at blogge, savner andre blogger og savner det fællesskab det giver!

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |