Pages

torsdag den 9. juni 2011

Havkat

Fik noget fisk med hjem af min storebro og Ralf fik tryllet denne skønne ret frem som virkelig kan anbefales.


Man skal bruge:
250 g havkat
2 springløg
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 bouillonterning
2 dl fløde
4 skiver bacon 
Rucola


Fremgangsmåde:
Baconskiverne ristes sprøde på en pande og lægges til afdrypning.
Havkatten brunes gylden i baconfedtet. 
Læg den i et smurt ildfast fad og krydr med peber. 
Springløg, gulerødder og peberfrugt skæres i tynde skiver, og ristes på en pande. 
Tilsæt 1 dl bouillon og lad det koge ind til det halve. 
Tilsæt fløde og giv saucen et kort opkog. 
Smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken. 
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. 
Retten pyntes med bacon og rucolasalat.


Velbekomme n :0)

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud, selvom din bror nok ville påstå, at I havde ødelagt den lækre fisk med rucola :-D

    SvarSlet
  2. Uhm, hvor ser det lækkert ud!!!
    1000 tak for sidst - det var skønt at møde dig og en vildt hyggelig dag.
    Håber det gik godt på hospitalet til kontrol.
    Kh Ulla.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.