3 eller 4 ben??

onsdag den 13. juni 2012

Vores lille pekingeser Pie har, lige siden vi fik hende, haft problemer med det ene bag ben. Vi har været igennem et hav af undersøgelser med hende, og der har ikke været nogle tvivl om at en masse ville skulle laves.
I går var vi endnu engang på dyrehospitalet med hende, hvor en meget sød dyrlæge fra USA, med stor viden om små hunde og deres knogler kiggede på hende.
Han var ikke i tvivl.
Det ville være yderste smertefuldt for Pie at skulle igennem 3-4 operationen, men en stor chance for at hun alligevel ikke vil komme til at bruge vester bagben.
Efter en længere forklaring og tegning på tavlen, siger han så hvad andre muligheder der er.
Det var jeg jo godt klar over, det var en aflivning.
Det var bare ikke det han sagde.

Hans råd var "ganske enkelt" at amputere benet. Hun bruger det ikke nu, vil med meget stor sikkerhed ikke nogenside komme til at bruge det. Hun er en glad og ung hund, som i forvejen går på 3 ben.
Jeg havde aldrig i hele mit liv, troede at jeg ville stå med sådan en beslutning. Alligevel var valgte nemt for mig, efter mine tusind spørgsmål til dyrlægen.
Hun får et godt og langt liv, bare på 3 ben.

I morges kl 8 afleveret vi hende på dyre hospitalet. Så nu venter jeg ved telefonen.
Jeg ved nogle vil mene hun burde være sendt afsted mod hunde himlen, men kan hun bevare sig livsglæde, sit sind og den lykke hun bringer i vores familie, så er det min opgave at give hende et langt og lykkeligt liv.
Jeg valgte hende, hun valgte ikke mig!6 kommentarer :

 1. Der er nogle hunde der kan fise rundt og lege på 2 ben, så hun skal da nok klare den :)
  Tanker her fra.

  knus knus!

  ps. fin ny header!

  SvarSlet
 2. Kære Tina

  Ja små hunde og tre ben er ikke noget problem :-) Og i den situation vil jeg da også altid anbefale den løsning i stedet for en masse smertefulde operationer og genoptræning, som måske alligevel ikke nytter. Amputering er helt sikkert det bedste alternativ til aflivning :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Jeg synes det et godt valgt du har taget!
  Mange andre ville aflive, bare fordi en operation er dyr, og så skulle de bare ikke have haft hund!
  Held og lykke med det :)

  SvarSlet
 4. jeg tror også helt sikkert at det er det rigtige I har valgt :) I har jo valgt at forlænge hundens liv fordi den kan få et godt og langt liv, og ikke fordi I ikke vil af med hende endnu.
  kram til hende, når hun vågner :)

  SvarSlet
 5. Jeg er sikker på du har taget det rigtige valg. For det er jo ikke "bare" en hund, den er jo en del af familien. Og vil hun være gladere på tre ben i stedet for fire ville jeg ingen skrupler have :)

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på det bliver en helt fin løsning..! Og så passer hun jo bare perfekt ind i Jeres familie fyldt med originaler (det sagde du selv) ;)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |