Op til overfladen

fredag den 28. september 2012

Også gik der igen rigtig mange dage, uden aktivitet på bloggen.
Vores liv har ændret sig en del på det sidste, blandt andet er jeg for alvor begyndt i skole. Nu skal det altså være at jeg får taget den HF.
Efter mange mange år væk fra den rigtige skolebænk, har det været meget hårdt for mig at starte op. Det har været hårdt både fysisk og psykisk, men alt det vejes op af jeg er kommet i den bedste klasse som jeg nogensiden har været i. Så jeg hænger i gør jeg, og jeg fuldføre.
Med starten på HF, har jeg også budt velkommen til su´en og dermed har økonomien også ændret sig. Så har haft åbnet op for bestillinger af klapbukserne og hvilken modtagelse de har fået.
Billederne er et lille bitte udkast af dem jeg har lavet det sidste stykke tid.

Tanken om at lukke bloggen ned har været igennem mit hoved, men den fik lov til at fortsætte lige ud igen. Jeg vil slet ikke kunne undvære dette skønne land.
Nu arbejder jeg så bare med samvittigheden, når jeg ikke når at svare på kommentarer herinde eller få skrevet hos jer andre!

7 kommentarer :

 1. Fedt at du er kommet i en god klasse, det betyder altså bare rigtig meget Tina!
  Skønne bukser, flere billeder af dem :)
  Ha´ en go weekend
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Libbie det er så dejligt. Det gør det hele meget nemmere!
   Hi hi, vil du se billeder af alle 40 par der er kommet igennem ;)

   Slet
 2. De er så skønne dine bukser!! Held og lykke med studiet. Du skal nok klare den - og ja, det betyder simpelthen så meget, at klassen er god. Kh Maria

  SvarSlet
 3. Det et virkelig nogle lækre bukser. Fedt at du har modet på skolen igen, jeg håber at det fortsætter med at være en god oplevelse.

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte og vi kan sagtens tåle at se nogle flere af dem...har du syet 40 par???? det er jo helt vildt:-) fedt med din klasse - det betyder rigtig meget.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |