Vores juletræ

fredag den 21. december 2012

Vores juletræ flyttede ind for 2 uger siden. Tidligt ja, men da vi ikke skal holde jul herhjemme, ville vi gerne nå at nyde det. Det har bragt meget glæde for os alle 3, men ikke mindst dyrene som har set det som et ekstra stykke legetøj.
Jeg har nydt at ligge på sofaen og kigge på det, for netop her har jeg tilbragt det meste af den sidste uge, da jeg humper rundt med en forstuvet fod og en knogle der har rykket sig.
For første gang i mit liv, skal jeg ikke holde jul med min egen del af familien. Jeg troede egentlig at i år ville jeg være afklaret med at "give slip" på min far og mine brødre, men må nok indse at det bliver jeg aldrig. Efter min mors død, da jeg var 13 år gamle, har netop denne tid betydet endnu mere for mig og jeg har gjort ALT for at holde familien samlet.
Mine brødre har jeg altid haft et helt særligt forhold til, mest at alt fordi det var dem jeg boede hos det meste af tiden, inden jeg blev anbragt på børnehjemmet. De har været min redning her i livet, og jeg tør end ikke tænke på hvor jeg havde været uden dem. Min far er efterhånden en ældre herre, men med masser af livsmod. Jeg er sikker på han har mange gode år endnu, jeg ville bare ønske at jeg kunne være sammen med ham hver jul, selvom jeg ved at julen intet siger ham, og helst bare vil have noget god mad, med sin bedste ven.
Nu har jeg lige et par dage til at vænne mig til at det kun er børnene der får julegaver om aften (Vi andre åbner vores om morgen herhjemme) at jeg ikke skal have det samme og spise som jeg plejer juleaften og at jeg skal være et "fremmede" sted.
Det er sjovt så ekstra følsom man bliver her i julen, meget kan vi ændre, men det er nu de færreste af os som frivilligt lade nogle pille ved vores jul!

4 kommentarer :

 1. Jeg kan så meget nikke genkendende til dine følelser og tanker omkring julen. Jeg har det på NØJAGTIG samme måde! Jeg har valgt helt bevidst at glæde mig over at skulle holde jul sammen med mine børn i stedet for at tænke på dem jeg ikke skal holde jul med (og som jeg gerne ville) - Sådan ved jeg at det nok skal blive en magisk jul alligevel:-))

  Rigtig, rigtig god jul til dig og dine. Jeg ved den bliver magisk hos dig også:-)

  SvarSlet
 2. Kære lillesøster:-)Det er et rigtig godt indlæg du har skrevet:-)Og du har også altid betydet meget for mig og Paw.Og vi kan ikke få, og ønskes sig en bedre søster end dig:-)Det er også første gang for mig,at jeg ikke skal være sammen med dig Tina og min familie.Men nu har vi jo fået en ekstra familie allesammen:-)Men håber vi kan holde jul sammen næste år allesammen:-)Det vil være skønt at se Vito-Gabriel og Noah sammen til jul:-)Glædelig jul til dig kære søster-Ralf og Vito:-)

  Knus fra Ann og Bo.

  SvarSlet
 3. Sikke et fint træ, kan godt forstå I har nydt det :) Jeg kan også sætte mig ind i dine tanker om julen. Skal også selv for første gang holde jul uden min familie, men selvfølgelig med min nye familie, Taus og Lauritz :) Men julen er bare så fuld af traditioner, så det er svært at skulle starte nogle nye... God jul til dig og dine.

  Kh.
  Ditte

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår :)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |