Fravalget af sukker

fredag den 7. juni 2013

Jeg har truffet en beslutning! Det skal være slut med sukker i min kaffe, samtidige med jeg har forbudt alle de morgenmads produkter Ralf køber med hjem.
Mit valg kom, da jeg fik lov til at teste en kasse for Arla, som blandt andet bestod af deres nye yoghurt hvor de har erstattet 30 % af sukkeret med stevia.
Stevia er en plante der er 300 gange sødere end sukker og ingen kalorier indholder.
Jeg blev positiv overrasket over smagen og selvom vi normalt ikke køber Arla produkter herhjemme, er lige netop deres yoghurt kommet for at blive. Specielt der variation med blåbær er blevet et kæmpe hit, da den rent faktisk smager af noget og ikke indholder klumper af smattet frugt.
Planten i pakken, har bragt mit sukkerforbrug i min kaffe ned. Ja faktisk fra 12 teskeer om dagen, til ingen! Nu koger jeg vand, ligger et blad i, lader det stå nogle timer og når det så er kaffe tid, tager jeg en teske af vandet og tilsætter i min kaffe.

1 kommentar :

  1. Hej, hvor er det godt at høre at du har fundet Stevia planten. Her i huset har Stevia haft sin gang længe før den blev godkendt til fødevarer her i Danmark, jeg har dyrket den i drivhuset førhen, men er nu gået over til den man kan købe. Hvis du ikke ved det, kan den købes både som strø "sukker" og som de små mini tabs der er beregnet til kaffe. vi køber dem i vores lokale Superbrugs og de bliver flittigt brugt af min mand, jeg er så heldig at jeg aldrig har brugt sukker i kaffen.
    Eva

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |