Hver sin vej...

mandag den 29. juli 2013

Dette er et af de indlæg, som ikke indholder billeder og tegner mit glasbillede ud af til. Dette er den hele sandhed af mit liv lige nu.

Nogle ved det, nogle har fornemmet det og andre anet det ikke. Vito´s far og jeg er gået fra hinanden. Jeg har aldrig været pigen der tror på at leve lykkeligt til vores dages ende sammen, og alligvel sidder jeg nu og skriger på det. Ikke fordi jeg egentlig ønsker det, men fordi alle andre ønsker det.
Evig naiv og blå øjet, tror jeg selv det lykkelige brud, men findes det?
Jeg aner det ikke.

Status som kæreste er fjernet, så nu er jeg bare mig.
Troede jeg på gud, ville jeg takke ham for at vi kan gå fra hinanden som venner og vi er enige langt hen af vejen om hvad der skal ske og hvad vi skal gøre for Vito.
Jeg er sikker i min sag om at dette er det rigtige for mig, men for pokker hvor gør det ondt at se min bedste ven gennem så mange år, være så såret.
Jeg er så taknemlig for han kom ind i mit liv, gav mig den støreste gave i form af Vito og har været der for mig gennem alt min sygdom. Hvorfor gå fra ham spørg rigtig mange. Fordi der manglede noget og vi løb i to forskellige retninger.

Hvad skal der ske nu? Ja, det vil jeg lade tiden vise mig.
En ting er dog sikkert, jeg skal til at tænke på mig selv og må indse at uanset hvor meget jeg ønsker det og hvor meget jeg kæmper vil jeg aldrig kunne gøre alle mennesker omkring mig lykkelige.
Nu er det på tide jeg søger mig egen lykke.
Jeg har besluttede at fortsætte i skolen, så ikke alt i min hverdag bliver vendt op og ned. Det bliver hårdt, det er der ingen tvivl om, men jeg vil stå med den hue næste somme og vise folk omkring mig at jeg kunne og jeg gjorde det!

Mit første skridt, vælger jeg skal være noget positivt. Jeg vil se lyst på fremtiden, på de muligheder der ligger og venter.

6 kommentarer :

 1. Stadig mange tanker herfra søde Tina :) Og sejt at du åbner sådan op!

  SvarSlet
 2. Mange tanker til dig Tina. Er ked af at høre det, men jeg synes det er sejt du skriver det på bloggen.

  SvarSlet
 3. Ønsker dig alt held og lykke med dit nye liv og alle de nye valg du skal tage.:)

  SvarSlet
 4. Hold da fast hvor er det flot du skriver dette indlæg. Jeg kender dig ikke, men dit indlæg rører mig helt ind i hjertet.
  Dine ord " Jeg har aldrig været pigen der ......" Kunne have været mine. Jeg har tit følt mig anderledes når veninder har snakket om den evige kærlighed og store bryllupper, for det har aldrig været noget der har haft en stor betydning i mit liv. Hvor er det en stor beslutning du har taget, men hvad jeg kan læse ud af dine ord, lyder det for dit vedkommende til st være det helt rigtige. Du/vi kan/skal ikke gøre alle andre lykkelige. De skal være lykkelige fordi du er der og fordi du er lykkelig. Jeg er sikker på, at med din indstilling skal det hele nok falde på plads. Det er ikke sikkert det hele er lige nemt, men når en dør lukkes, åbnes der en ny, som bringer udfordringer, glæder og et nyt liv med sig. Jeg sender dig mange tanker til dig og dit nye liv.

  SvarSlet
 5. Hold nu op, hvor er det flot af dig at åbne op omkring din svære livssituation lige pt.
  Jeg kender dig ikke, men har fulgt dig længe her på bloggen og IG og jeg må ærligt indrømme, at jeg virkelig holder af din måde at skrive og udtrykke dig på. Håber du trods alt den svære beslutning kan genvinde livsglæden ved livet.
  Tanker og kram herfra.
  Helena

  SvarSlet
 6. Held og lykke med de nye veje til jer alle 3 :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |