Bulgarien part 1

søndag den 30. juni 2013Sent torsdag landet vi i København igen, efter en uge i Bulgarien. Jeg var meget skeptisk da vi tog af sted, for var det ikke bare et sted med fulde unge mennekser? Jeg tog fejl. De havde sådan en flot natur, masser af aktiviteter og den bedste strand. Rejsen lå uden for højsæson, hvilket helt sikkert har været med til at gøre rejsen bedre, for da vi tog hjem, ankom alle de unge for alvor. 


Et nyt stadie

onsdag den 12. juni 2013

Eksamen har jeg aldrig haft et problem med. På en eller anden mærkelig måde har jeg altid nydt det, fordi jeg har vidst jeg kunne og gerne ville.

I sidste uge stod jeg foran min første mundlige eksamen i mange år, og jeg kunne slet ikke kende mig selv. Jeg var så nervøs, som jeg aldrig i mit liv havde forstillede mig at jeg kunne være. Jeg havde mest af alt lyst til at lægge på toilettet og kaste op! Da jeg kom ind og var i gang kunne jeg mærke roen i maven og jeg kom ud med et 10 tal og var pave stolt.

Nu sidder jeg her igen. Egentlig ikke så usikker, da jeg ved jeg kan det meste biologi og geografi. Problemet opstår fordi der også ligger kemi. I dag har 9 været oppe. EN, KUN EN trak kemi, resten var de to andre fag. Nu melder angsten sig, mere end sidste uge.
Jeg er så vred, hvorfor skal et møg fag trække mit snit ned, hvis jeg trækker det? Jeg vinder prisen for verdens dårligste mor og verdens dårligste kæreste lige pt. Jeg prøver igen og igen at forstå kemien, bede til guderne om at lade mig trække noget andet, samtidige med jeg leder efter mit gamle jeg, for hende jeg har på besøg nu er et rent monster!!


Fravalget af sukker

fredag den 7. juni 2013

Jeg har truffet en beslutning! Det skal være slut med sukker i min kaffe, samtidige med jeg har forbudt alle de morgenmads produkter Ralf køber med hjem.
Mit valg kom, da jeg fik lov til at teste en kasse for Arla, som blandt andet bestod af deres nye yoghurt hvor de har erstattet 30 % af sukkeret med stevia.
Stevia er en plante der er 300 gange sødere end sukker og ingen kalorier indholder.
Jeg blev positiv overrasket over smagen og selvom vi normalt ikke køber Arla produkter herhjemme, er lige netop deres yoghurt kommet for at blive. Specielt der variation med blåbær er blevet et kæmpe hit, da den rent faktisk smager af noget og ikke indholder klumper af smattet frugt.
Planten i pakken, har bragt mit sukkerforbrug i min kaffe ned. Ja faktisk fra 12 teskeer om dagen, til ingen! Nu koger jeg vand, ligger et blad i, lader det stå nogle timer og når det så er kaffe tid, tager jeg en teske af vandet og tilsætter i min kaffe.

Et indlæg med ged i

mandag den 3. juni 2013

Weekenden er blevet brugt i lalandia, afslappende og hyggeligt. Når vi er dernede kommer vi ikke uden om nok Danmarks mest klappet dyr, nemlig gederne.
Jeg er i den overbevisning om at Vito kunne have brugt hele dagen, aften og natten derinde, hvis vi ikke tog ham i hånden og gik! Jeg lover jer, der blev delt kærlighed ud, specielt til baby gederne.
Proudly designed by | mlekoshiPlayground |