Hokus pokus, mig i forkus

onsdag den 19. marts 2014

Kender i det at man i hverdagen pludselig har glemt sig selv, blandt barnet, vasketøjet, skolen og aftensmaden? For nogle måneder siden "vågnet" jeg op og indså mit liv var på vej et sted hen jeg egentlig slet ikke ønskede.
Hverdagen havde magten over mig og ikke omvendt. Jeg anet ikke hvad ben jeg skulle stå på og hvordan jeg fandt tilbage.. For hvad var det egentlig jeg gerne ville?
Jeg er ikke helt sikker på jeg helt har fundet ud af det endnu, men jeg har taget nogle skridt i den retning jeg tror jeg gerne vil.

Mit fravær herinde har været stille, men mit liv har bragt meget larm med sig.
Jeg har stået i situationer jeg aldrig i hele mit liv havde troede at netop jeg ville ende i! Jeg er gået fra personer, med mere end bare mærker på sjælen denne gang!
Afstanden til det liv jeg kendte var alt alt for stor og jeg var i den grad faret vild. Jeg bliver aldrig hende som finder tilbage til der hvor jeg engang var, for der er en grund til alting.

Så nu er jeg her! Glad, fri og meget lettet!
Hokus pokus, jeg er i fokus og det vil jeg prøve at huske lidt bedre fremover!
Der er ingen andre der kan passe bedre på mig, end jeg selv kan!
3 kommentarer :

 1. Dejligt at høre lidt fra dig igen, jeg tror vi alle kender det at lægge noget bag os fordi vi udvikler os forskelligt. En vigtig erkendelse for mig har været at jeg kun kan ændre tingene hos mig selv og ikke lave om på alle de andre:-) Men der sker jo ofte det at omverdenen forandre sig i positiv retning når vi tager fat i egen barm og kigger på egne skygger, måske møder vi også verden på en anden måde når vi har taget fat i vores egne ting. Held og lykke med fremtiden.
  Eva

  SvarSlet
 2. Jeg tror at jeg har været på samme sted og livet har lært mig at det er en evig rejse...

  SvarSlet
 3. Den sidste sætning - det har du bare så meget ret i! Dejligt, at du nu er det sted - og at du er tilbage!

  Kh
  Anna

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |