Jeg er hjemme..........

søndag den 27. juli 2014

I mere end en forstand.
Først og fremmeste, jeg er færdig med min HF. Jeg fik min hue og med mig tog jeg et meget pænt snit med ud. Nu går jeg og venter på det bliver onsdag, så brevet i min postkasse forhåbentlig fortæller mig hvad min fremtid skal bringe! Jeg krydser i hvert fald fingere.

Ud over det er mit Københavner eventyr og livet på vesterbro ved at være slut. Pr. 1. September overtager de nye ejer lejligheden og jeg siger farvel til 7 skønne år på vesterbro.
Mine tanker har hele tiden været at jeg enten ville blive i København eller rykke mod Nordsjælland. Sådan er det dog ikke helt gået og faktisk rykker jeg den helt anden vej, nemlig til Stevns.
Jeg er så småt ved at falde til hernede, lære at ikke alt har åben når jeg har brug for det, højt til himlen og en masse natur. Selvom jeg endnu ikke helt vil stå ved det, så nyder jeg det faktisk til fulde og fem. Skulle jeg dog være den mindste smule i tvivl, skal jeg dog blot kigge på hunden, kattene og Vito, for der er ingen tvivl om de nyder det hele.

Med nyt hjem, kommer ny indretning og se denne del nyder jeg maks. Jeg glæder mig til at tage jer med rundt i huset, når tingene efterhånden kommer på plads. Det første der er ved at stå klar er spisestuen.

Nu er jeg hvert fald hjemme, som jeg ikke troede det var muligt for mig og jeg glæder mig til denne rejse!

Og ikke mindst glæder jeg mig over mit overskud vender tilbage, for jeg kommer ikke uden om at bloggen er forsømt!
Nu håber jeg det nye design virkelig kan være startskuddet på liv i bloggen igen. Denne gang er det meget stil rent og ikke så larmende som før.
3 kommentarer :

 1. dejligt at du nyder livet her syd på og lidt på landet. Jeg er født og opvokset i Næstved og ville ikke bytte det for noget, specielt ikk efter jeg har fået børn.

  Glæder mig til at følge med i det nyopståede energi på bloggen jeg selv vil forsøge at finde tiden frem til min blog igen, det flytteri tager bare meget af ens tid :D

  SvarSlet
 2. Que lindo Pekinés, yo tengo uno también que estubo muy enfermo por suerte ya está mejor, son tan cariñosos.....por lo que leo es que te mudas de casa, espero sea para todos de mucha felicidad!

  SvarSlet
 3. Alle steder er dejlige bare man har det godt:) held og lykke med eksamen, bolig og først og fremmest livet.
  Eva

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |