Hvad ville du tage med??

søndag den 14. august 2011

Som skrevet tidligere, bevæger jeg mig på sygehuset i morgen hvor jeg bliver indlagt.
Jeg skal på bordet om tirsdagen, så jeg har en masse tid mandag, tid der er helt for mig selv, da jeg ikke har forventninger om at dem der er at finde på hjerte afdelingen er på alder med mig, eller i det hele taget kan høre mig når jeg snakker. (Det problem har jeg oplevet der før)
Mit hækletøj er pakket, men hvad ville du ellers tage med hvis du skule underholde dig selv??
Jeg overvejer at klippe nogle hurtige 5 kanter til patchwork og tage med, for at sidde og sy lidt.

Lige nu bliver min aften brugt på at få en skammel færdig, jeg gik i gang med for et par timer siden. Jeg havde bare brug for at se et færdigt resultat inden jeg tager afsted.
Den bliver orange også skal der tapet på.
Ud over det, skal der klippes en masse op, da jeg ikke kan rykke på alle stof bunkerne når jeg kommer hjem, men sy det skal jeg sku.9 kommentarer :

 1. Håber det kommer til at gå som det skal!! :-/ Det lyder bestemt ik rart! Jeg ville tage nogle blade med - og måske noget "udstyr" til en gang manicure! Synes det er så sjældent man har tid til det!!

  Fin skammel! Jeg har selv en jeg skal i gang med! Hvordan sætter du tapetet fast? Og hva med bagefter??

  SvarSlet
 2. Tusind tak :)

  Jamen tapeten sætter jeg fast med alm decopage lim, eller hvad jeg lige har ved hånden.
  Af lak er det lidt forskelligt, det kommer an på hvor meget slid det skal kunne tage.
  Men enten sparlak fra silvan, gulvlak, eller skibslak.
  Også holder det til når Vito møver på det.

  SvarSlet
 3. Håber alt kommer til at gå godt! Det første jeg tænkte var hæklegrej, men det havde du også selv tænkt kunne jeg se ;)
  Derudover ville jeg nok tage min ipod,noget broderi grej,nogle blade og en lille notes bog til at skrive tanker og ideér ned i. Patchwork er også en god idé. Godt med noget forskelligt at veksle imellem ;)
  Julie

  SvarSlet
 4. Patchwork og hæklegrej er en god ide! Men også enten en Ipod, så du kan lytte til andet end mennesker og apparater, samt f.eks. hygge med en lydbog, hvis du ikke orker at læse selv... Alternativt en bog, som andre kan læse højt for dig! :-)
  Sender dig masser af tanker og håber, at alt vil gå, som det skal.

  SvarSlet
 5. Funky orange - er p.t. min ynglings farve (ikke helt i tråd med min stakkels mands smag), glæder mig til at se det færdige resultat.
  Jeg ville nuppe min computer med; der burde være noget trådløst Internet på hospitalet, og ellers hæklegrej og ja, musik er altid godt.
  Pøj pøj med det, og god fornøjelse med syningen når du er vel hjemme igen ;-)

  SvarSlet
 6. Gode tanker til dig og pøj pøj med operationen!
  Jeg ville tage papir og tegnegrej med. Det fylder ikke så meget og er let at lægge fra sig.
  Hospitalsophold er en blanding af ventetid, test af tålmodighed, skiftevis med at man pludselig er på til blodprøvetagning, stuegang m.m.

  Håber ikke du skal være der så længe.

  SvarSlet
 7. For nu lige at være fuldstændig anti-krea-agtig: Hvad med en god bog? Så kan du læse dig langt væk fra kliniske operationsstuer og sure venteværelser ;) Og pøj pøj med operationen.

  Hilsner
  Mette/Ravnemor

  SvarSlet
 8. Da jeg så billedet troede jeg lidt du tog skamlen med. Og jeg tænkte faktisk det var rigtig smart. For da jeg var indlagt efter kejsersnit kunne jeg slet ikke komme op og ned af sengen med mindre jeg blev båret.. så en skammel ville ha været fantastisk for mig.
  Men min iphone med lydbøger og ebøger og musik kunne jeg nok ikke undvære udover sytøjet. :)

  SvarSlet
 9. nu er du jo hjemme igen :) men jeg har altid en stak ugeblade med og min bærbar, sammen med en stak tøse serier! for ikke at glemme min dagbog. Oftest har jeg også hækletøjet med, men må indrømme at det har været sjælendt det har været fremme... der har kun været energi til at ligge på langs og se film...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |