Yeeeees

lørdag den 7. januar 2012

Min begejstring vil ingen ende tage!! Jeg har længe drømt om en væg med tapet herhjemme. Ikke bare tapet, men retro tapet fra gammel tid, med en masse sjæl i, men vi er to herhjemme og lige der møder jeg bestemt ikke den samme begejstring som med andre ting jeg finder på. Da jeg forleden stod og kiggede lykkeligt rundt i vores nye stue, og manden spurgte hvad jeg havde af ønsker til mit næste projekt, var svaret at få lov til at pyntet klædeskabet med tapet, i stedet for det stof der er nu. Dette fik jeg rent faktisk lov til. Efter et par dages overvejelser, ændret jeg mening. Mit store ønske var stadig en væg med tapet. Jeg gik om den varme grød, og fik til sidst taget mig sammen til at spørge manden om jeg måtte gøre det på Vito's værelse. Som min kloge far siger, det værste der kan ske, er at man får et nej! Jeg fik sku ja!!! Jeg har fået lov og for det ikke skal være løgn, er tapet valgt og lagt til side! Kan i mærke mig glæde?? Det her bliver det der kommer op på væggen derinde. Desværre fangere min mobil ikke farverne perfekt, for de kommer slet ikke til sin ret på billedet.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer :

 1. Så fik jeg næsten ret tidligere...dog får Vito bare glæde af det i stedet for stuen. Glæder mig til at se det færdige resultat ;o)

  SvarSlet
 2. Det gjorde du nemlig Pia, endda før jeg selv vidste det :)

  SvarSlet
 3. Åh! Jeg bøvler med det samme her hjemme :-) Jeg vil også gerne have en væg med tapet. Vi skal lave vores gæsteværelse om til sommer, så håber jeg også at få lov :-D Det er super flot det du har valgt!

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog skønt med en mand der lader dig få dine ideer igennem, selvom han måske ikke er helt enig.

  Glæder mig til at se resultatet :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |