Google reader og google friend

lørdag den 16. marts 2013

Altså ret mig hvis jeg tager fejl! Nu har jeg brugt hele aften på at læse rundt omkring, angående alt det med google reader lukker.
Så langt er jeg med, men google reader og google friend er to forskellige ting og kun den ene af dem der lukker. Så hvad jeg har kunne komme frem til vil vi stadig beholde google friend, altså der hvor langt de fleste følger med? Eller har jeg helt misforstået det.

Jeg har bla. kiggede her hvor jeg kun kan læse noget om google reader. Måske tager jeg helt fejl?

Ihvertfald vil jeg også gøre opmærksom på at jeg også bruger bloglovin hvor du er mere end velkommen til at følge mig.


9 kommentarer :

 1. ja google reader lukker, men ja når den lukker så giver google friend ikke så meget mening mere, for ja du kan tilmelde dig en blog, men kan ikke følge dens indlæg, da google reader ikke er der mere bare min tanke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Helle:) rigtig mange har bare været bange for de mister den boks med deres faste læsere, og egentlig ikke bruger Google redder til at læse blogs i men læser dem inde i selve blogger. Og det er det jeg er i tvivl om, man stadig kunne læse indlæg inde fra hvor man selv skrive??

   Slet
  2. uden at være 100 % sikker så er det google reader som vi har på vores egen blog inde i selv bloggen der forsvinder og hvis det er tilfælde så er google friend ikke til meget brug, men jeg ser tiden an og vi må vente og se hvad det er der forsvinder :)

   Slet
 2. Man kan ikke længere tilføje boksen "google friend connector".

  SvarSlet
  Svar
  1. Britta ... jeg havde godt set at den med google friend connect er væk og kan ikke kommes på bloggen, men der er en google friend connect, men der skal du være google+ medlem og hvordan den funger ved jeg ikke ...

   Slet
  2. Det har jeg heller ikke helt styr på. Jeg har den på min blog, men er ikke helt sikker på om alle så kan se når jeg har lavet et indlæg. Man får jo også mulighen for at dele på google + når man udgiver et indlæg.
   Desuden så er man jo ikke nødvendigvis intetesseret i det på bloggen bare fordi man følger en på google +
   Min bror har på et tidspunkt brokket sig over alt det strik jeg viser frem på Facebook ;-)

   Slet
 3. Åh, hvor synes jeg bare det er bøvlet! Hvorfor lave om på det, når det nu fungerer? Bliver altså ret så frustreret:-(

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Suk - jeg kan heller ikke helt gennemskue det. Som jeg forstår det, skal man ikke som sådan sætte sin blog op til at kunne fungere på Bloglovin - man kan vel bare søge forskellige blogs frem i deres søgefunktion?!

  Jeg kan så ikke helt gennemskue, hvordan jeg får flyttet alle de blogs over, som jeg læser via blogger - eller hvad den reader nu hedder som ligger i forbindelse med min egen blog. OK - det er måske ved nærmere eftertanke en god lejlighed til at få ryddet op i nogle af de gamle blogs, jeg har fulgt og som ikke publicerer længere...

  Tak for et godt indspark til problemstillingen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Mette
   Når/hvis du går over til Bloglovin kan du flytte de blogs du følger i Google reader automatisk med over. Det spørger din dig, om du vil. Det gjorde den i hvert fald ved mig. Og ellers kan du sikkert bede den aktivt om at gøre det :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |