Sneak peak

tirsdag den 2. april 2013

Påsken er over og midt i det hele sidder jeg. Lige her midt i vores stue, som er i gang med at gennemgå en forvandling. Den startede i påsken og er ikke færdig, så mens jeg passer min skole, svinger Ralf maler penslen og få tjek på de sidste småting.
Alt hvad der hed retro tapet er forsvundet, mange billeder bliver byttede ud, meget er blevet stort og hvidt tilsat lidt farve hist og her. Jeg tro det bliver godt, og helt ærlig, så håber jeg snart jeg er færdig med at være stil forvirret! Kender i det?


4 kommentarer :

 1. Stilforvirring er ikke så skidt - Hvis bare det gennemføres med manér

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt, jeg har været præcis det samme igennem! Altså det der med retro og tapet og blomster over alt, men nu har jeg fundet frem til, at jeg slet ikke bryder mig SÅ meget om det, jeg blev aldrig tilfreds - og fandt så ud af, at der manglede kontrast, nemlig sorte farver, så vi er også igang med at forvandle vores stue til mere sort/hvid stilet tilsat lidt farve hist og her. Første skridt på vejen var den blå væg med gyngestol og akvarie (som du også har "synes godt om" på instagram - det hjørne er jeg SÅ tilfreds med!

  Man skal åbenbart igennem den der stilforvirring før det bliver godt ;)
  Glæder mig til at se jeres færdige stue!

  Dottie.dk

  SvarSlet
 3. Det ser spændende ud. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
  Jeg er ret pjattet med retro og blomster - bare ikke hjemme hos mig selv; her vil jeg have det minimalistisk :D

  SvarSlet
 4. Hvor er det en flot ramme-væg!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |