Guide til stof køb på nettet

torsdag den 11. april 2013

Jeg får rigtig mange spørgsmål på bloggen, på instagram og via mail, hvor jeg køber mit stof. Derfor har jeg besluttede at lave en lille guide til hvor jeg køber hjem fra.

Shaukat
Mit liberty køber jeg oftes hos Shaukat. De har et kæmpe udvalg, har en rigtig hurtig levering og priserne er billigere end i Danmark.
(Engelsk hjemmeside)Michas-stoffecke 
Dette er et af mine fortrukne steder at købe jersey til børn er hos Michas-stoffecke. De har et meget stort udvalg og min oplevelse er at de er super hurtige til at få nye vare hjem, så leder du efter noget, kan du næsten være sikker på at de har det først. Hjemmesiden kan godt være lidt forvirrende, men giv den en chance, den er det værd. Levering og indpakningen har hver gang været så fin. Kvaliteten af deres jersey, syntes jeg er rigtig god og virkelig holdbar i vask!
Børneprint har de i massevis i fast bomuld og igen må jeg give dem klapsavler for deres kvalitet.
(Tysk hjemmeside)
Liandlo
Her hos Liandlo finder jeg også en del af min jersey. Priserne er meget lig Danmarks, desværre syntes jeg at portoen er lidt høj. Deres kvalitet er rigtig fin, selv efter mange vaske syntes jeg det holder sig flot.
(Svensk hjemmeside)Fabric
Første gang jeg så hjemmesiden Fabric, forsvandt jeg hurtigt. Det er meget stor og lidt rodet, men hen af vejen lære man hvor man skal kigge. Den har et udvalg der vil noget og mange stof ønsker kan opfyldes her.
Priserne er meget billigere end i Danmark, dog skal man være opmærksom på at det kan komme moms og gebyr på.
Bruger du f.eks 1000 kr incl porto, vil man betale dette på siden og firmaet de sender med vil så give modtage en regning efterfølgende på ca 410 kr, som indholder moms og gebyr. Så i alt vil man skulle af med 1410 kr. For de penge, får du virkelig meget stof i forhold til herhjemme.
Levering er meget hurtigt, men jeg bliver skuffet når jeg åbner pakker, for stoffet er krøllet og nærmeste smidt i kassen. Jeg ved godt nogle er ligeglade, men for mig er det også en del af oplevelsen.
(Amerikansk hjemmeside)Stofstedet
Ønsker man at handle i Danmark og er man på jagt efter jersey, vil jeg sige det er hos stofstedet man kan kigge. Min erfaring er at de er langt de billigeste på det område, i forhold til mange andre webshops. Jeg har fået vare derfra 3 gange og er sikker på der kommer flere pakker min vej, netop derfra. Ud over jersey, syntes jeg de har et godt og bredt udvalg, så der er noget for enhver smag.
(Dansk hjemmeside)Kikkenborgstof
Kikkenborgstof er en forholdvis ny netshop, men sikke en. Det er den sødeste dame bag, som er super hurtig til at svare på ens spøgsmål og gerne hjælper dig på vej. Jeg har bestilt og modtaget min første ordre derfra og det gør jeg bestemt igen!!
(Dansk hjemmeside)Ud over disse webshops bruger jeg utrolig meget tid på dawanda og etsy, hvor der findes sælger med mange fine slags stof.

6 kommentarer :

 1. Tusind tak for links :-) Dem må jeg hellere få tjekket ud, når "stofkontoen" åbner igen ;-)
  Kh. Marlene

  SvarSlet
 2. Hvor lækkert med sådan en guide! :D

  SvarSlet
 3. De steder "kommer" jeg også ;o)

  Har næsten lige opdaget: http://www.shop-020.de/shop-Lieblingsstuecke.html (Wauw et Jersey udbud...også liandlo) - den danske http://www.stofkarsten.dk/shop/frontpage.html kan også anbefales

  God weekend!

  SvarSlet
 4. Tak! Hvor er det skønt med tips til stofbutikker.

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg dog glad for, at jeg lige "snublede" over den her guide. Tusind tak :-)

  SvarSlet
 6. Hej. Tak fordi du deler af dine erfaringer. Jeg har netop prøvet at bestille på Michas-stoffecke, som desværre ikke tager VISA (og vi skriver 2014?). Jeg forsøgte så at lave en udenlandsk overførsel, men den tyske bank tager kr. 150 i gebyr oveni de 50, som min danske bank tager. Og så er der jo forsendelse. Kender du en smartere måde, eller bestiller du bare så meget stof, at det godt kan svare sig?

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |