Tænke tank

søndag den 28. april 2013

At bloggen har været stille må sige at være helt modsvarende det virkelige liv. Jeg har kæmpet en brav kamp med en historie opgave. Den har krævet tid, meget tid, men afleveret blev den. 
Nu venter den sidste opgave, som skal bruges til eksamen også burde jeg kunne trække vejret igen og sigte mod sommerferie. 
Hele mit hoved er en kæmpe tænketank for tiden! Der er ingen tvivl om jeg var glad for at komme i skole igen, men det tager meget tid. Oftes hedder dagene 8-16 også er der lektier og afleveringer for en 3 timers penge og hånden på hjertet, det var mere end jeg regnet med. 
Klassen jeg går i, er med en masse super søde mennesker med hver deres historie og baggrund, hvor der er plads til alle. Alligevel er det på det sidste gået op for mig, at jeg måske ikke passer helt ind. Jeg har ikke kunne finde den der plads hvor jeg føler mig "hjemme"
Jeg vil meget gerne bevise over for omverden at jeg kan og at jeg gør det med et godt resultat. For mig kræver det forberedelsen og koncentration og dette er ikke noget der rigtig er brugt i klassen. Afleveringer er en by i Rusland for mange, og når jeg har brugt 4 timer på at lave det, for så at møde op hvor afleveringen bare laves i klassen eller bliver udsat, så bliver jeg børnesur. Alt den tid jeg brugte, kunne jeg havde brugt med min familie, på noget kreativt eller på at lade op. Virkeligheden gik op for mig da en lære påpeget hvor få der er forberedte til timerne. Jovist er det fedt for mig jeg laver mine ting, men motivationen den forsvinder altså.
Lige nu kæmper jeg med tænke tanken. Skal jeg stoppe efter første år og gøre et færdigt som hjemme studie, skal jeg tage første år om med en ny klasse og håbe jeg finder min plads der? Jeg ved det helt ærlig ikke.
Jeg ved ikke hvordan bloggen bliver den næste mdr tid, da jeg ikke ved hvad der venter om hjørnet, men jeg er altid at finde på instagram hvor jeg er rimelig aktiv. Jeg findes under miniministeren og i mere end velkommen til at følge med!
Nye stole er flyttet ind og vi kan snart se en afslutning på projekt stue.


Kæmpe bogstaver fundet på lagersalg, blev farvepletter i vores ellers meget kedelige gang.

En gynge er altid et hit at støde på, når man går tur.

Vinduet i Workshop Copenhagen.

Nyt familie medlem.
Lækker haspen skal hedde Noah og er blot et par dage gammel.
Er så heldig at min ældste bror også er en haj til at lave børn.

Jeg vandt et væddemål, som kostede kæresten 5 meter liberty.
Flere af dem tak.

En farlig løve. Vito har haft det på dag og nat de sidste 2 døgn.
(Kort afløst af spidermand dragten)

3 kommentarer :

 1. Puha... Det er altid svært når man ikke kan finde sin plads i en klasse! Har selv prøvet det... Flere gange.
  Jeg kan se at din dreng også er til udklædning. Min er faktisk ikke til andet!!! De sidste pr mdr har han været spiderman og turtels, troede det ville gå lidt i sig selv, men nej ;-9 børnehaven er lidt træt af de dragter - han vokser snart ud af spiderman dragten, så er det da slut ;-)
  Held og lykke med skolen!

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt til at have afleveringer og forberedelse op til halsen.

  Nu ved jeg ikke hvad du er igang med, men jeg går i hvert fald i skole hjemmefra som e-learning, og så styrer man fuldstændig selv sin tid. Det er rigtig befriende, men det kræver også selvdisciplin, som jeg ikke altid er i besiddelse af.

  & tillykke med det ny familiemedlem - sikke en sød lille Noah :)

  SvarSlet
 3. Sikke mange fine billeder af søde børn og flotte møbler - er helt pjattet med farven på Eames-stolen.

  - Kit

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |