En masse post

tirsdag den 19. juli 2011

I dag har jeg fået en masse skønne ting, da posten ringede på.

1,5 kg retro reste guf, som helt sikkert nok skal blive til lidt lækkert herhjemme og en masse nye bøger. (Har jo så meget tid til lige at prøve det hele af *host host*)Der er nu noget over de der gamle sy bøger ik ??

7 kommentarer :

 1. Sikke en fin bunke stof! ;o)
  Kan se at du søger det grønne retrostof på siden af din blog, og det har jeg faktisk nogle stykker liggende af, som skulle sættes til salg! hvor meget skal du bruge? :o)

  SvarSlet
 2. Det ser dejligt ud, der er da nogle rigtige fund imellem...glæder mig til at se hvad du får produceret ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig. Jeg er især helt syg med bøgerne, for de er svære at opdrive, og det er da sjovt, at se, hvad de lavede for år tilbage. Nøj jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet :-)
  Kh. Viola

  SvarSlet
 4. Wauw, sikke nogle lækre sybøger! Hvor har du fået fat i dem henne? De ser vildt lækre ud, og så har du da mønstre til et godt stykke tid, ser det ud til ;-)

  SvarSlet
 5. Julia jamen skal ikke bruge til noget bestemt. Da jeg brugte det sidste til min pude gjorde det bare helt ondt at klippe i, fordi jeg så ikke havde mere.
  Så har du lidt du vil sælge eller bytte siger jeg pænt ja tak :)

  SvarSlet
 6. Maria jeg var så heldig at finde det på jod-bog.dk
  Mønster kan man aldrig få for mange af :)

  SvarSlet
 7. Okay, jeg måler lige op på onsdag når jeg er hjemme igen. Men jeg har ihvertfald 3 stykker i forskellige størrelser ;o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |