Fik noget fisk med hjem af min storebro og Ralf fik tryllet denne skønne ret frem som virkelig kan anbefales.
Man skal bruge:
250 g havkat
2 springløg
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 bouillonterning
2 dl fløde
4 skiver bacon
Rucola
Fremgangsmåde:
Baconskiverne ristes sprøde på en pande og lægges til afdrypning.
Havkatten brunes gylden i baconfedtet.
Læg den i et smurt ildfast fad og krydr med peber.
Springløg, gulerødder og peberfrugt skæres i tynde skiver, og ristes på en pande.
Tilsæt 1 dl bouillon og lad det koge ind til det halve.
Tilsæt fløde og giv saucen et kort opkog.
Smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken.
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Retten pyntes med bacon og rucolasalat.
Velbekomme n :0)
Det ser lækkert ud, selvom din bror nok ville påstå, at I havde ødelagt den lækre fisk med rucola :-D
SvarSletUhm, hvor ser det lækkert ud!!!
SvarSlet1000 tak for sidst - det var skønt at møde dig og en vildt hyggelig dag.
Håber det gik godt på hospitalet til kontrol.
Kh Ulla.